Piano- en muziekdocent, pianist en muziekregisseur

Pianoles aan huis en pianobegeleiding

Pianoles

Zie homepage voor update over COVID19

Ik geef les bij de studenten thuis in de regio Lansingerland, Rotterdam, Delft, etc. Ik werk met een persoonlijke aanpak die aansluit bij het niveau en de wensen van de student. De lessen kan ik in het Nederlands, Engels of Indonesisch geven.

Iedereen, van jong tot oud, kan pianoles bij mij volgen (klassiek en non-klassiek). Om kennis te maken en het niveau te bepalen is er een proefles van 30 minuten. Deze is gratis. Beginners starten met noten lezen, ritmes en eenvoudige liedjes spelen op de piano. Bij gevorderden geef ik de studenten les op bijpassend niveau. Ongeacht het niveau wordt de methode aangepast aan de manier waarop de studenten het makkelijkst leren. Vervolgens geef ik elke laaste week van de maand muziektheorie en solfège.

Ik bied studenten ook de mogelijkheid om internationale examens te doen via het erkende Engelse instituut Association Board of Royal Schools of Music (ABRSM), graad 1 t/m 8. Zij ontvangen een certificaat voor elke graad.

Studenten die zich willen voorbereiden op auditie voor het conservatorium, kan ik ook coachen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Tarieven

De lessen zijn wekelijks bij de student thuis.

De tarieven voor personen jonger dan 21 jaar zijn anders dan die van 21 of ouder. Dit komt omdat pianolessen voor diegenen onder 21 vrijgesteld zijn van BTW.

Lesduur Onder 21 jaar
Vanaf 21 jaar (incl. 21% BTW)
30 minuten € 100 per maand € 121 per maand
45 minuten € 150 per maand € 181,50 per maand

U krijgt een factuur aan het begin van elke maand dat er lessen gepland zijn. Er zijn in de schoolvakanties en op feestdagen geen lessen. De betaling voldoet u binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur. Voor meer informatie, zoals over opzegtermijn, zie de algemene voorwaarden.

Voor inschrijving kunt u dit formulier downloaden en opsturen via email of tijdens de proefles geven.

pianoles